Τοποθεσία

Οι Rose Villas βρίσκονται στο Αστέρι, ένα υπέροχο, παραδοσιακό χωριό, ιδανικό για καταπληκτικές διακοπές. Βρίσκονται 12 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ρεθύμνου και μόλις 1 χιλιόμετρο από την Εθνική Οδό που συνδέει τη μία πλευρά του νησιού με την άλλη. Το χωριό Αστέρι απέχει 67χλμ. Από την πόλη του Ηρακλείου και 75 χλμ από την πόλη των Χανίων.

Το χωριό Αστέρι έχει δείξει μεγάλη ανάπτυξη κατοικιών τα τελευταία χρόνια με πολλά νεόκτιστα σπίτια. Ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και την παγκοσμίου φήμης κρητική φιλοξενία. Παρόλο που το Αστέρι είναι ένα μικρό χωριό, διαθέτει μίνι μάρκετ, ταβέρνα, καφέ, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα λαογραφικά μουσεία της χώρας, που οφείλει να επισκεφθεί ο επισκέπτης όταν βρίσκεται κοντά στο Αστέρι.

Η παραλία απέχει μόλις 2χλμ. Από τις βίλες, στην περιοχή Σταυρωμένος και στο Σφακάκι. Σε αυτήν την απόσταση, μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα καταστήματα, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιείο, βιβλιοπωλείο, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο καθώς και ένα βενζινάδικο.

Το νησί της Κρήτης έχει ατελείωτες παραλίες και οι πιο εκπληκτικές βρίσκονται στη νότια ακτή του νησιού. Το μόνο που χρειάζεται ο επισκέπτης είναι ένα αυτοκίνητο, ώστε να μπορεί να ταξιδεύει στο νησί και να εξερευνά όλα τα καταπληκτικά μέρη.

Όσον αφορά τα αξιοθέατα, η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλά μέρη ιστορικής αξίας. Κοντά στις Rose Villas βρίσκεται το γνωστό μοναστήρι του Αρκαδίου, η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, το Φρούριο Φορτέτζα, η Αρχαία πόλη της Ελεύθερνας καθώς και πολλά γραφικά χωριά σε όλη την Κρήτη. Υπάρχουν επίσης πολλά παγκοσμίως γνωστά μέρη στο νησί της Κρήτης, τα οποία οφείλει να επισκεφθεί ο επισκέπτης, όπως το φαράγγι της Σαμαριάς, η Κνωσός, η Φαιστός, το σπήλαιο Σφεντόνι και πολλά άλλα!

Χάρτης

Χωριό Αστέρι, Δήμος Ρεθύμνου, 74100

(+30) 6982 870439
(+30) 6932 417603
rosevillasgr@gmail.com

Message us for any question that you may have!