Κάντε τις διακοπές σας μοναδικές

Δύο υπέροχες βίλες που περιμένουν να φιλοξενήσουν την οικογένεια και τους φίλους σας

Όπου η πολυτέλεια συναντά την παραδοσιακή αισθητική

Δύο υπέροχες βίλες που περιμένουν να φιλοξενήσουν την οικογένεια και τους φίλους σας

Δείτε την

Βίλα Άρια

Η Βίλα Άρια είναι μια νεόκτιστη βίλα (ολοκληρώθηκε το 2016), κατασκευασμένη από πέτρα και ξύλο, σε οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων, στο χωριό Αστέρι, στο Δήμο Ρεθύμνου. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 άτομα. Έχει 5 δωμάτια Τρία από αυτά έχουν ένα διπλό κρεβάτι, το τέταρτο υπνοδωμάτιο έχει 2 μονά κρεβάτια και το πέμπτο υπνοδωμάτιο έχει 2 μονά κρεβάτια καθώς και μια σοφίτα, όπου μπορεί να φιλοξενήσει ένα τρίτο άτομο. Διαθέτει πισίνα 46τ.μ., με ξεχωριστό τμήμα για παιδιά, που είναι 9τ.μ. Επίσης, ο χώρος της πισίνας είναι εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και ομπρέλες

Δείτε την

Βίλα Άρτεμις

Βίλα Άρτεμις
Η Βίλα Άρτεμις βρίσκεται στο γραφικό χωριό Αστέρι, στο Δήμο Ρεθύμνου. Είναι μια διώροφη βίλα, πλήρως επιπλωμένη και ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και της οικογένειάς του. Η Βίλα Άρτεμις μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα. Διαθέτει πισίνα 28τ.μ. και ανοιχτό ντους δίπλα στην πισίνα. Δίπλα στην πισίνα βρίσκεται ένας ξυλόφουρνος και ένα μπάρμπεκιου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα γεύματά τους, κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Η τέλεια απόδραση

Και οι δύο βίλες Rose βρίσκονται στο Αστέρι, ένα υπέροχο, παραδοσιακό χωριό, ιδανικό για υπέροχες διακοπές. Βρίσκονται 12 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ρεθύμνου και μόλις 1 χιλιόμετρο από την Εθνική Οδό που συνδέει τη μία πλευρά του νησιού με την άλλη. Το χωριό Αστέρι απέχει 67χλμ. Από την πόλη του Ηρακλείου και 75 χλμ από την πόλη των Χανίων.

Βρείτε ενα γοητευτικό τοπίο

Κάντε ένα διάλειμμα / διασκεδάστε

Δείτε το βίντεό μας

Message us for any question that you may have!